top of page
Ema Ac Instal Profesionisti in instalarea si servicearea instalatiilor de climatizare rezidentiale si comerciale

Despre noi

Ema Ac Instal Profesionisti in instalarea si servicearea instalatiilor de climatizare rezidentiale si comerciale

Salut , eu sunt Marius administrator al societati comerciale Ema Ac Instal si vreau sa descriu in urmatoarele randuri cate ceva despre mine si cu ce anume se ocupa societatea noastra pentru a ne cunoaste mai bine.

  Inca de mic copil am fost pasionat de tot ce se poate demonta si monta inapoi , fara ca procesul de montare sa fie cu succes de fiecare data 🙂. Am pus intrebari de cum functioneaza electricitatea inca de la 4 ani . Primul electrocasnic care a cazut prada a fost un radio Gloria produs de Tehnotron si despicat de mine pe cand aveam 5 ani . 

  Dupa multe lucruri pe care le-am reparat dea lungul vieti cea mai mare pasiune au fost aparatele de aer conditionat . Multumirea prietenilor si ulterior a  clientilor a fost lucru care ma motivat si mi-a dat energie sa merg in directia aceasta , Telefonul de multumire pe care l-am primit intr-o zi torida de vara de la un amic a fost semnul ca oamenii au nevoie de aer (conditionat) ca de aer 🙂 . Asa ca am trecut la nivelul urmator si de la pasionat si facand asta in timpul liber m-am angajat la o societate ce se ocupa ca si obiectiv principal cu vanzarea , montarea si repararea produselor destinate climatizari.

   Tot ce credeam ca stiu pana in acel moment credeam ca este corect si suficient insa nu a fost asa . Am invatat prncipii si proceduri profesionale . Am fost trimis pentru aprofundare cunostintelor la instruire in afara granitelor tari . In fiecare an producatori de aparate de aer conditionat asigurau cate un training tehnicienilor ce se ocupau cu montarea , igenizarea si service-ul apratelor produse de ei . 

  Timpul a trecut peste noi ca apa pe un rau si iata-ma acum , sot iubitor si tata ajuns in fata unei decizii de crestere atat profesional cat si intelectual . Piata a evoluat la fel si nevoile oamenilor . Mai ales lipsa oamenilor si nevoia tot mai mare de a acoperii o paleta tot mai mare de servicii , m-au determinat sa incep viata antreprenoriala .

   Imi doresc sa transmit mai departe echipelor mele aceleasi principii si acelasi set de valori pe care le-am dobandit de lungul vastei experiente pe care am acumulat-o .

Sa nu fi surprins daca vin chiar eu la montaj . Nu am devenit antreprenor pentru a sta sau pentru ca am obosit ci pentru a capata noi cunostinte si pentru a evolua .

   Nu te mai retin ne vedem atunci cand ai nevoie de mine sunt la un click / telefon distanta .

Produse si servicii principale:


Montaj - Igienizare aparate de aer conditionat Bucuresti 
Montaj aer conditionat
Intretinere aer conditionat
Verificare, curatare igienizare aer conditionat
Incarcare freon aparate aer conditionat

In curand : vanzari aparate de aer conditionat la preturi avantajoase .

Alte servicii :

Montaj - Reparatii - Instalatii Sanitare Bucuresti. 
Daca sunteti in cautarea unui instalator in Bucuresti pentru repararea instalatilor sanitare sau termice inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre, reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de splat vase /rufe , inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) nu ezita sa ne contactezi .
Reparatii fisuri, scurgeri apa tevi baie, tevi bucatarie, tevi, conducte blocuri,
montaj obiecte sanitare: cazi, cabine de dus simple/hidromasaj, vase si rezervoare wc, chiuvete si baterii sanitare, montaj apometre, montaj masini de spalat vase , robineti, accesorii instalatii sanitare, montat racorduri flexibile , reparatii avarii coloane subsol.

Nu ezitati sa ne contactati. 

    

              Marius Florin Cinieru  

      Manager General Ema Ac Instal 

bottom of page